Anmeldelsespolitik

Hvorfor anmelde bøger: 
Litteratur fylder meget i mit liv, jeg er en passioneret læser og jeg anmelder gerne de bøger jeg læser. Jeg læser stort set alle genre, dog ikke Fantasy og Science Fiction, hvilket afspejler sig i de anmeldelser, der vil være, at finde på bloggen.

Samarbejde og forlag:
Jeg modtager meget gerne bøger til anmeldelse på bloggen fra forlag og forfattere, men tager mig dog den frihed, at takke nej tak, hvis bogen ikke har min interesse. I vil få en anmeldelsen af bogen ud fra mit synspunkt, og anmeldelsen vil altid være skrevet på en konstruktiv måde. Jeg samarbejder med flere af de danske forlag, blandt andet: Lindhardt & Ringhof, LoveBooks, Gads, Modtryk, Forlaget Drømmefangeren, Harper Collins Nordic, Forlaget OLGA, Copenhagens Storytellers, Forlaget KLIM, Gyldendal, Peoples Press, Aronsen og Politikens Forlag. 
Jeg anmelder bøgerne ganske FRIVILLIGT og GRATIS, det vil sige, at jeg på ingen måde bliver  betalt for, at anmelde en bog eller omtale en event.

Stjerner: 
Når jeg skriver boganmeldelser, bedømmer jeg med 1- 6 stjerner, her kan I se det system jeg bruger:

  - Dårlig
★★ - Okay
★★★- Udmærket
★★★★ - Skøn
★★★★★ - Fantastisk
★★★★★★  - Over al forventning

Det skal dog lige nævnes, at jeg indtil d. 6. marts 2017 kun brugte op til 5 stjerner. Jeg har valgt, at ændre dette efter et oplæg fra en pressechef, hvor vedkommende fortalte om vigtigheden ved, at benytte 6 stjerner. Jeg gik i tænkeboks og endte med, at kunne følge hende hundrede procent, derfor mit nye system.

Jeg deler mine anmeldelser her: 
Bloggen er, at finde på Instagram og Facebook, og her vil jeg dele mine anmeldelser og omtale af diverse events. 

Kontaktoplysninger: 
Det er muligt, at kontakte mig via email: saspigen2@live.dk

Ny anmeldelsespolitik i hht. markedsføringsloven pr. 1. juli 2017:
Der er kommet en ny anmeldelsespolitik, som vi blogger er nød til, at forholde os til, hvilket betyder, at der fremadrettet vil komme til, at stå "Reklame" øverste i de indlæg, der er en anmeldelse, af en bog jeg har modtaget GRATIS fra et forlag eller fra en forfatter. Men også på de indlæg, der er omtale af en event eller en Q&A.

Jeg har ALTID, lige siden, jeg begyndte, at modtage eksemplarer fra forlagene eller forfattere, skrevet hvor jeg har bogen fra f.eks sådan her: "Eksemplar fra forlaget", for netop, at gøre opmærksom på, at det er et anmeldereksemplar. Jeg forsætter stadig med dette, men som sagt vil der fremadrettet også stå "Reklame" i indlæggene. 

Jeg gør endnu engang opmærksom på at, jeg har denne blog fordi jeg synes det er hyggeligt, og, at jeg IKKE bliver betalt for, at omtale en bog eller event. Jeg gør det FRIVILLIGT og GRATIS! 

De synspunkter og meninger, der vil kunne læses om i diverse anmeldelser og omtale af events, er helt og holdent mine egne! Og IKKE nogen, jeg er blevet bedt om, at skrive.

Er det en anmeldelse af en bog, jeg selv har erhvervet mig, vil der ikke stå REKLAME, ej heller eksemplar fra forlaget, men til gengæld vil der stå eksemplar fra egen bogreol.

Så er der nyt om anmeldelsespolitik i hht. markedsføringsloven: (december 2017)
Det nye er at vi, som blogger ikke længere er forpligtiget til, at skrive "Reklame" på vores indlæg. Det er en glædelig nyhed for mange af os og I vil ikke længere opleve ordet på Livet i dukkehuset. Dog vil jeg stadig skrive hvor jeg har eksemplaret af bogen fra - som en lille ekstra tak til forlagene.  

Jeg gør endnu engang opmærksom på at, jeg har denne blog fordi jeg synes det er hyggeligt, og, at jeg IKKE bliver betalt for, at omtale en bog eller event. Jeg gør det FRIVILLIGT og GRATIS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar