Anmeldelsespolitik

Litteratur fylder meget i mit liv, jeg er en passioneret læser og jeg anmelder gerne de bøger jeg læser. Jeg læser stort set alle genre, dog ikke Fantasy og Science Fiction, hvilket afspejler sig i de anmeldelser, der vil være, at finde på bloggen.

Jeg tager gerne imod anmeldereksemplarer fra forlagene, men jeg forbeholder mig dog retten til, at takke nej tak, hvis bogen ikke har min interesse.

Når jeg skriver boganmeldelser, bedømmer jeg med 1- 6 stjerner, her kan I se det system jeg bruger:

  - Dårlig
★★ - Okay
★★★- Udmærket
★★★★ - Skøn
★★★★★ - Fantastisk
★★★★★★  - Over al forventning

Det skal dog lige nævnes, at jeg indtil d. 6. marts 2017 kun brugte op til 5 stjerner. Jeg har valgt, at ændre dette efter et oplæg fra en pressechef, hvor vedkommende fortalte om vigtigheden ved, at benytte 6 stjerner. Jeg i tænkeboks og endte med, at kunne følge hende hundrede procent, derfor mit nye system.

Jeg anmelder bøgerne ganske frivilligt, og bliver på ingen måde betalt for min mening. En mening, som helt og holdent er min egen. Jeg anmelder bogen ud fra mit synspunkt, og gør det altid på en konstruktiv måde.  

Mine anmeldelser vil blive delt på Facebook-siden  Livetidukkehuset. Og der kan forekommer billeder af bogen på Instagram under Livetidukkehuset.

Jeg kan kontaktes på email: saspigen2@live.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar